Training "Twitter in de praktijk"

Doel van de training

Twitter is bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven van steeds meer mensen én bedrijven. Maar hoe doe je dat en wat moet je schrijven? Hoe zet je het ook commercieel in? Tijdens deze praktische training van een halve dag ga je zelf aan de slag met Twitter, schrijf je je eigen bio, leer je de diverse termen en programma's kennen, ga je actief op zoek naar volgers en ga je stappen zetten om interessante berichten voor jouw doelgroep te schrijven.

Werkwijze

De zin en onzin van Twitter slaan we over, we gaan meteen aan de slag. Wil je daar wel meer van weten? Dan is de training "Social Media als reclamemiddel" iets voor jou.

Deze training bestaat uit heel veel doen en weinig theorie. Een eigen laptop of Ipad is dan ook onontbeerlijk. Tijdens de training ga je actief aan de slag met je eigen Twitter account. Bij voorkeur heb je er al een aangemaakt. Weet je niet hoe dat gaat, dan leggen we het je vóór de training telefonisch even uit.

Kosten

De kosten van deze training van 1 dagdeel bedragen € 175,00 exclusief BTW. Voor starters geldt een bijzonder tarief: Het bedrag van € 650,00 excl. BTW per dagdeel wordt voor starters gedeeld door het aantal deelnemers. Ze betalen echter nooit meer dan het reguliere tarief van € 175,00.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deze training? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Houd er rekening mee dat de training alleen door IkStartSmart vergoed wordt na positief advies van je coach én toestemming van je KvK-contactpersoon. Ook geïnteresseerden die niet deelnemen aan IkStartSmart zijn van harte welkom.

In-Company of 1-op-1 training

Je kunt deze training ook In-Company volgen of in een 1-op-1 vorm. Neem daarvoor contact op met Spurt.

Prijs

€ 175,-
(voor in-company gelden andere prijzen)

Datum

Bepaal zelf de datum

Schrijf je
nu in

 

Tip!!!

De Twitter en Facebook trainingen zijn altijd achter elkaar op dezelfde dag. Schrijf je in voor beiden en je bent binnen 1 dag up to date.