Training "Social Media als reclamemiddel"

Doel van de training

Hét reclamemiddel van de toekomst en als je niet meedoet, mis je de boot. Dat is een veel gehoorde opvatting over Social Media. Maar is dat wel zo? Moet je er echt tijd in stoppen omdat iedereen het doet? En zo ja, wat moet je doen en waar moet je beginnen?

De training "Social Media als reclamemiddel" vertelt je welke social media er bestaan en hoe je ze zodanig kunt inzetten voor je eigen bedrijf dat je er profijt van hebt. Hoewel het geen "knoppencursus" twitter of LinkedIn-training is, zul je ook genoeg praktische tips krijgen om zelf met de Social Media aan de slag te gaan.

Inhoud van de training

  • Wat is Social Media
  • Welke social media zijn er en wanneer zijn ze nuttig
  • Stappenplan om Social Media in te zetten
  • De keerzijde van Social Media

Werkwijze

Social Media is meer dan alleen Twitter en LinkedIn. Daarom wordt in eerste instantie kort uitgelegd wat het is, welke vormen er zijn en wat je er mee kunt. Vervolgens zullen de cursisten aan de hand van een stappenplan tijdens de training een begin maken aan hun eigen Social Media strategie. De training kan eventueel aangevuld worden met een praktische training Twitter of LinkedIn.

Kosten

De kosten van deze training van 2 dagdelen bedragen € 325,00 exclusief BTW en exclusief lunch. Voor starters geldt een bijzonder tarief: Het bedrag van € 1.300,00 excl. BTW per dagdeel wordt voor starters gedeeld door het aantal deelnemers. Ze betalen echter nooit meer dan het reguliere tarief van € 325,00.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deze training? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Houd er rekening mee dat de training alleen door IkStartSmart vergoed wordt na positief advies van je coach én toestemming van je KvK-contactpersoon. Ook geïnteresseerden die niet deelnemen aan IkStartSmart zijn van harte welkom.

In-Company of 1-op-1 training

Je kunt deze training ook In-Company volgen of in een 1-op-1 vorm. Neem daarvoor contact op met Spurt.

Prijs

€ 325,-
(Voor in-company gelden andere prijzen)

Data

Bepaal zelf de datum

Schrijf je
nu in