Training "Mailings versturen met Mailchimp"

Een e-mailing is een van de meest effectieve vormen van reclame maken. Tenminste, als je weet waar je mee bezig bent. Vragen als wat, wie, waarom en hoe passeren al snel de revue als je de eerste stappen zet. In samenwerking met Communicatiehuis de Liemers biedt Spurt je een training van 2 dagdelen aan waarbij je antwoord krijgt op al deze vragen.

Inhoud van de training

  • Strategie: doelstelling en doelgroep
  • Mailinglijst: mailen zonder spammen
  • Contentplan: welke onderwerpen
  • Planning: wanneer en hoe vaak
  • Uitvoering: opzetten en versturen met Mailchimp

Werkwijze

Met gebruik van je eigen laptop ga je direct aan de slag met het opmaken en vullen van een nieuwsbrief in Mailchimp. Tussen de oefeningen door leer je tegelijk ook de theorie over mailinglijsten, strategie en content. Al met een al een zeer praktische training waarbij je na afloop direct aan de slag kunt met je eigen nieuwsbrief.

Kosten

De kosten van deze training van 2 dagdelen bedragen € 325,00 exclusief BTW en exclusief lunch. Voor starters geldt een bijzonder tarief: Het bedrag van € 1.300,00 excl. BTWwordt voor starters gedeeld door het aantal deelnemers. Ze betalen echter nooit meer dan het reguliere tarief van € 325,00.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deze training? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Houd er rekening mee dat de training alleen door IkStartSmart vergoed wordt na positief advies van je coach én toestemming van je KvK-contactpersoon. Ook geïnteresseerden die niet deelnemen aan IkStartSmart zijn van harte welkom.

In-Company of 1-op-1 training

Je kunt deze training ook In-Company volgen of in een 1-op-1 vorm. Neem daarvoor contact op met Spurt.

Prijs

€ 325,-
(Voor in-company gelden andere prijzen)

Data

Bepaal zelf de datum

Schrijf je
nu in