Training "Hoe word ik een vuurtoren"

ik-start-smart-stempel

Doel van de training

Hoe zorg je er voor dat je opvalt? Dat je een vuurtoren wordt voor je doelgroepen en tussen je concurrenten? Het antwoord is eigenlijk een open deur. Namelijk door te weten wie die doelgroepen zijn, hoe je ze moet aanspreken en wat jou speciaal maakt ten opzichte van die concurrenten. Pas als je dat weet, kun je de juiste middelen als brochures, websites of beursstanden laten ontwikkelen.

Tijdens deze trainingen leer je op een gestructureerde manier antwoord te krijgen op bepaalde marketingvraagstukken en de juiste communicatiemiddelen in te zetten.

Inhoud van de training

  • Externe analyse: Wat doet de markt en de concurrentie.
  • Interne analyse: Wat is mijn marketingstrategie. (Product, Prijs, Plaats, Promotie)
  • SWOT analyse: Waar liggen mijn kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes.
  • Doelgroepbeschrijving: Wie is mijn doelgroep en waar is die gevoelig voor.
  • Positionering: Waarin ben ik beter dan de concurrent.
  • Communicatiemiddelen: Welke middelen zijn effectief in welke situatie.

Werkwijze

Aan de hand van een stappenplan worden de diverse onderdelen behandeld. De theorie wordt kort uitgelegd, waarna je korte opdrachten uitvoetn om de theorie in hun eigen praktijk toe te passen. Door de uitwerkingen met elkaar te delen, leer je de theorie in verschillende situaties in te vullen. Je ontvangt ook een Word-sjabloon met alle onderdelen van een communicatieplan om na de training in te vullen voor de eigen onderneming.

Kosten

De kosten van deze training van 2 dagdelen bedragen € 325,00 exclusief BTW en exclusief lunch. Voor starters geldt een bijzonder tarief: Het bedrag van € 1.300,00 excl. BTWwordt voor starters gedeeld door het aantal deelnemers. Ze betalen echter nooit meer dan het reguliere tarief van € 325,00.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deze training? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Houd er rekening mee dat de training alleen door IkStartSmart vergoed wordt na positief advies van je coach én toestemming van je KvK-contactpersoon. Ook geïnteresseerden die niet deelnemen aan IkStartSmart zijn van harte welkom.

In-Company of 1-op-1 training

Je kunt deze training ook In-Company volgen of in een 1-op-1 vorm. Neem daarvoor contact op met Spurt.

Prijs

€ 325,-
(voor in-company gelden andere prijzen)

Data

bepaal zelf de datum

Schrijf je
nu in