Training "Effectief gebruik van LinkedIn"

Doel van de training

LinkedIn is niet meer weg te denken uit de zakenwereld. Het is een veelgebruikte vorm van Social Media om met bekenden én onbekenden in contact te komen.

Maar hoe zorg je er voor dat het meer is dan een digitale kaartenbak? Hoe vul je je profiel zodanig in dat je ook gevonden door mensen van buiten je eigen netwerk en wat kun je er verder nog meer mee. De praktische training "Effectief gebruik van LinkedIn" gaat daar dieper op in. Aan het eind van de cursus ben je in staat om LinkedIn te gebruiken als Social Medium.

Inhoud van de training

  • Waarom LinkedIn
  • Account aanmaken, profiel invullen, aanbevelingen
  • In contact komen met andere LinkedIn-gebruikers
  • LinkedIn groepen, discussies, promoties
  • Bedrijfspagina's
  • Fuctionaliteiten als Events, Slideshare etc.

Werkwijze

De training bestaat uit heel veel doen en weinig theorie. Een eigen laptop of Ipad is dan ook onontbeerlijk. Tijdens de training ga je actief aan de slag met je eigen LinkedIn account. Bij voorkeur heb je er al een aangemaakt. Weet je niet hoe dat gaat, dan leggen we het je vóór de training telefonisch even uit.

Kosten

De kosten van deze training van 1 dagdeel bedragen € 175,00 exclusief BTW. Voor starters geldt een bijzonder tarief: Het bedrag van € 650,00 excl. BTW per dagdeel wordt voor starters gedeeld door het aantal deelnemers. Ze betalen echter nooit meer dan het reguliere tarief van € 175,00.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deze training? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Houd er rekening mee dat de training alleen door IkStartSmart vergoed wordt na positief advies van je coach én toestemming van je KvK-contactpersoon. Ook geïnteresseerden die niet deelnemen aan IkStartSmart zijn van harte welkom.

In-Company of 1-op-1 training

Je kunt deze training ook In-Company volgen of in een 1-op-1 vorm. Neem daarvoor contact op met Spurt.

Prijs

€ 175,-
(voor in-company gelden andere prijzen)

Datum

Bepaal zelf de datum

Schrijf je
nu in