Concreet stappenplan voor Online Communicatie

Missie, visie en strategie; dat is allemaal wel leuk en belangrijk. Maar uiteindelijk belandt het gewoon onderin de la als er niet concreet iets mee gedaan wordt.

Om een mooi plan ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen, moet iedereen weten wat er wanneer gedaan moet worden en wat daar voor nodig is. Bepaalde beslissingen kunnen namelijk soms verregaande consequenties hebben. Door dat goed in kaart te brengen is de kans op succes het grootst. Spurt helpt je daarbij.

Wat houdt een concreet stappenplan in

We maken inzichtelijk wat er moet gebeuren en wie dat moet uitvoeren. Daarbij komt een duidelijke planning met taken en verantwoordelijkheden. Als je het wilt, houdt Spurt ook nog de vinger aan de pols of de acties ook worden uitgevoerd.

Of het nu om het verbeteren van de website gaat of het invoeren van een social mediastrategie. Het onderwerp maakt niet uit.

Kosten

De prijs van een stappenplan hangt zeer af van de complexiteit. Daarom hanteert Spurt twee vaste tarieven van € 450,00 en € 900,00 exclusief BTW. Aan de hand van een persoonlijk gesprek bepalen we de complexiteit van het plan en daarmee het tarief.

Prijzen

De prijs van een stappenplan hangt af van de complexiteit:

€ 450,-

eenvoudig stappenplan

€ 900,-

uitgebreid stappenplan

Maak een afspraak

Tip!!!

De Twitter en Facebook trainingen zijn altijd achter elkaar op dezelfde dag. Schrijf je in voor beiden en je bent binnen 1 dag up to date.