Spurt ontwikkelt jouw strategie

Saai, moeilijk? Ik kan me goed voorstellen dat die woorden bij je opkomen als je denkt aan het ontwikkelen van een (online) communicatie- of social mediastrategie. Maar waarschijnlijk zullen ook termen als "noodzakelijk" en "nuttig" de revue passeren.

Gelukkig vind ik strategie ontwikkelen niet saai en moeilijk, maar eerder uitdagend en inspirerend. Zie je dus wel nut en noodzaak, maar wil je jouw visie door een ander laten uitwerken, dan schrijf ik jouw communicatie- of social mediaplan.

Spurt vraagt door

De rol van Spurt is leidend. Verwacht van mij een aantal kritische vragen. Door deze vragen zul je zelf tot een aantal verrassende inzichten komen, maar je krijgt ook mijn visie op het vraagstuk. Als iemand met enige afstand naar je onderneming kijkt, werkt dat heel verhelderend. Je eigen antwoorden, mijn visie én achtergrondinformatie als concurrentie- en marktgegevens, verwerkt Spurt in een begrijpelijk, duidelijk en overzichtelijk plan. Vervolgens bespreken we de te ondernemen stappen om het plan ook uit te voeren.

Zo zorgen we er samen voor dat ook jouw bedrijf Online Applaus gaat verdienen.

Interesse?

Maak een afspraak