Martine Wijnen

portretfoto mei 2011 achtergrond grijs 531x800Wil je weten wie er achter Spurt zit? Nou, ik dus. Geboren in 1970, woonachtig in Groessen en in het rijke bezit van man en 2 prachtige zonen.

Ik heb op 14 oktober 2008 Spurt opgericht, nadat ik 4 jaar in een reclamebureau heb gewerkt. Ik heb daar het communicatie- en reclamevak leren kennen. Tijdens mijn studie aan het SRM maakte ik kennis met strategische marketingcommunicatie, datgene wat vooraf gaat aan de reclame-uitingen. Voor mij is dat het meest interessante deel van dit mooie vak.

Als zelfstandig professional heb ik in de loop der tijd steeds meer kennis opgedaan van Online Communicatie. In eerste instantie door het schrijven van klantgerichte en zoekmachinevriendelijke webteksten. Daarmee ben ik automatisch ook in aanraking gekomen met al die andere vormen van Online Marketing zoals SEO, SEA, E-mailings en Social Media.

Het viel me op dat veel bedrijven worstelen met hun online aanwezigheid en eigenlijk maar een beetje aanrommelen. Zonder een duidelijk beeld naar buiten te brengen zijn ze aanwezig op het web. Dat vind ik jammer, want met een goede visie, strategie en structuur is er zo veel meer te winnen.

Daarom heb ik medio 2012 de stap genomen om Spurt om te zetten naar een bureau van online communicatieadvies, waar je ook nog steeds terecht kunt voor webteksten.

Interesse?

Maak een afspraak