Doe de Online Applaus Check

Je hebt een website en je bent wellicht ook al actief op de social media, maar je hebt het idee dat het beter of in ieder geval anders kan. Maar wat schort er precies aan en wat moet er gebeuren om wél online applaus te krijgen?

Spurt geeft je dat inzicht met behulp van de Online Applaus Check. Op basis van een aantal gegevens zoals je doelgroep en je doelstellingen beoordelen we je aanwezigheid op het web op de volgende punten:

  • Gebruiksvriendelijkheid van je website
  • De techniek van je website
  • Je activiteiten op de social media

Met een aanvullende SEO check  kijken we ook naar de vindbaarheid van je website in Google.

Het resultaat van de Online Applaus Check

De Online Applaus Check is een persoonlijke scan. Dit houdt in dat we zelf je site en andere online activiteiten beoordelen. We laten het dus niet over aan een ingenieus programma dat automatisch een rapportje uithoest.

Het resultaat is dan ook niet alleen een overzicht van wat er aan schort, maar ook een set met aanbevelingen om te verbeteren. Soms zullen dat tips zijn die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Maar het kunnen ook aanbevelingen zijn die grote (financiële) consequenties hebben. Uiteindelijk is aan jou zelf de keus om iets met deze aanbevelingen te doen.

 

Prijzen

Ongeacht de grootte van de website zijn de kosten voor een Online Applaus Check:

excl. SEO check

€ 195,-

incl. SEO check

€ 295,-

Doe de Online Applaus Check