Functioneel ontwerp

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor websites. Als je van tevoren goed nadenkt over hoe de website moet functioneren, wat je verwacht dat de bezoekers doen en welke pagina's er moeten komen zal je uiteindelijk een betere website krijgen. Een dergelijk plan heet een Functioneel Ontwerp.

Spurt ontwikkelt een dergelijk plan voor je vanuit de visie van je bedrijf, je doelgroep en je doelstellingen. Je ontvangt een uitgebreid document met 3 mockups (een layout van de webpagina) en een uitleg op de verschillende onderdelen. Met dit document kun je vervolgens naar iedere webdesigner stappen om je website te laten ontwikkelen.

Voor nieuwe én bestaande websites

Heb je al een website, maar wil je deze optimaliseren? Ook dan kan een functioneel ontwerp helpen. Maar je kunt ook kiezen voor een Online Applaus Check waarbij Spurt een kritische blik op je website werpt en je aanbevelingen doet voor verbetering.

Kosten

De kosten van een Functioneel Ontwerp voor een eenvoudige site (met maximaal 3 soorten pagina's) bedragen € 750,00 exclusief BTW. Voor meer complexe websites ontvang je een begroting op maat.